KISAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

BG Service Center Finland Oy, Tillinmäentie 3B 109/110, 02330 Espoo, espoo@bgservicecenter.fi

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan osoitteessa www.bgprod.fi olevaa banneria klikkaamalla ja täyttämällä kaikki tarvittavat tiedot kisalomakkeeseen.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Kilpailu on voimassa 30.4.2022 asti.

Palkinnot

Arvomme kaikkien osallistujien kesken 3 kpl huoltopaketteja, joihin kuuluvat osallistujan itse valitsema BG-huolto kolmesta suositusta huollostamme sekä lisäksi auton sisätilojen tehokas desinfiointi Automotive Sanitising Foggerilla. Osallistuja voi valita BG Performance -huollon (niin bensiini- kuin dieselmoottoreihin sekä hybridiin, ei sisällä moottoriöljyn eikä öljynsuodattimen vaihtoa), BG Jäähdytysjärjestelmän huollon tai BG Automaattivaihteiston huollon ja öljynvaihdon. Palkintojen arvot vaihtelevat n. 160 - 440 euron välillä.

Palkinnot arvotaan 30.4.2022 jälkeen. Arvonnan suorittaa BG Service Center Finlandin edustaja tai sen yhteistyökumppani. Kisan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan myös verkossa. Alle 18-vuotiaalla voittajalla tulee olla palkinnon lunastamiseen huoltajan suostumus.

Palkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta.

Palkinnon toimitus

Palkintojen voittajiin otetaan yhteyttä arvontojen jälkeen ja sovitaan miten, milloin ja missä palkinnot luovutetaan.

Kisan järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen yhteystietojen oikeellisuutta eikä vastaa siitä, ettei virheellisten yhteystietojen takia voittajaan saada yhteyttä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuminen edellyttää henkilö- ja osoitetietojen luovuttamista. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain BG-kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tarpeettomat tiedot hävitetään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjä pitää oikeuden julkaista voittajan nimen.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.

Ottamalla osaa kisaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.